2013-12-19

Om vad jag gör just nu

Det senaste fem åren har jag haft flera olika uppdrag / jobb och då jag dessutom bott i Frankrike men ofta vistats i Stockholm, så blir omgivningen litet förvirrad. Bäst att reda ut det.
Jag driver det egna lilla företaget SMT Express som tillverkar Hyperclean och importerar förbrukningsmaterial för elektronikproduktion. Detta bolag har sitt säte i Danmark sedan mitten 2016. Sedan mars 2015 driver jag även EMS Market, en annons-site för elektronikindustrin.

Tillsammans med min sambo Yvonne försöker vi tillsammans forma en verksamhet kring hennes kompetenser - Bexell Kommunikation. Genom Yvonne har jag fått en inblick i en värld som berör mig på många sätt.

Jag hamnade i Paris 2011 då jag hade ett uppdrag för ett företag strax utanför Paris. Sedan dess har jag haft flera klienter/kunder både i Sverige, Kina och UK. Just nu har jag ett uppdrag som säljare för smartTec som marknadsför produktionsutrustning för elektronikindustrin.

Eftersom jag har vänner, familj och underbar fästmö i Stockholm så blir det återigen Stockholm (Lidingö) som bas. Det där med var jag bor och vad som är hemma väcker många frågor och svaren tolkas olika. Jag upplever att många gör det till lite av ett drama. För mig är det enkelt; jobb, familj och kärlek styr. Jag älskar Paris, men det är givetvis inte samma kärlek som till nära och kära. Som att fråga vilket som är högst, en åskknall eller ett berg. Livet är föränderligt och jag är anpassningsbar.


"Så enkelt var det", säger Pär Gester! (Posten uppdaterad 2015-04-22)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar